Anslut ditt företag

  1. Anslut ditt företag och bli listad helt kostnadsfritt.

  2. Du ansluter dig till vår plattform.

  3. Vi annonserar och driver in leads genom våra formulär och marketing.

  4. Vi skickar vidare leads till er.
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Företags beskrivning
Kontaktinfo
Adress
Tjänster företaget jobbar med
Kommuner där företaget jobbar
Användarvillkor och integritetspolicy
Så fungerar Hitta Takläggare.com

Hitta Takläggare.com är en webbaserad tjänst som hjälper privatpersoner och företag (”användare”) att hitta tjänsteföretag som utför hantverkstjänster, städhjälp, flytt etc. (”företagen”). Som användare är det alltid kostnadsfritt att använda Hitta Takläggare och man förbinder sig aldrig till att välja något av de företag man kommer i kontakt med via Hitta Takläggare.

När användare lägger in en förfrågan på Hitta Takläggare så skickas den till matchande företag som ges möjlighet att besvara förfrågan. Hitta Takläggare garanterar att enbart kontrollerade företag anslutna till tjänsten har möjlighet att besvara förfrågan. När företaget tagit del av användarens kontaktuppgifter är det upp till dessa två parter att gå vidare i sin upphandling.

Personuppgifter och integritetspolicy

Hitta Takläggare förvaltar Användarens personuppgifter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR) och annan tillämplig lagstiftning. Användarens kontaktuppgifter används för att Hitta Takläggare kan uppfylla sina avtalsenliga förpliktelser mot denne. Användaren är införstådd med att Hitta Takläggare vidareförmedlar Användarens kontaktuppgifter till de företag som väljer att besvara en offertförfrågan. Hitta Takläggare kommer vidare att använda Användarens e-postadress för att administrera utskick av nyhetsbrev och annan information. Användaren har möjlighet ta del av Hitta Takläggares behandling av dennes uppgifter. Hitta Takläggares integritetspolicy förklarar närmare hur personuppgifter behandlas samt beskriver Användarens rättigheter.

Kontrollerade företag

Hitta Takläggare har anslutna företag som tillhandahåller tjänster inom ett stort antal områden indelat i olika kategorier. För att hjälpa användare att hitta trygga företag ställer vi krav på samtliga företag som vill ansluta sig till tjänsten. Hitta Takläggare genomför löpande kontroller av samtliga företag för att garantera att de uppfyller krav på F-skatt, Moms, och skuldfrihet hos Kronofogden.

Ansvarsfrihet

Hitta Takläggare är inte del eller juridisk part i de affärsöverenskommelser som ingås mellan användare och företag. Det innebär att Hitta Takläggare inte har något ansvar för eventuella tvister som kan uppstå mellan användare och företag.
Rulla till toppen