TS Gruppen

I behov av rätt takentreprenad?

Vi har listat Stockholms bästa takentreprenad företag på Hitta Takläggare för att du smidigt och enkelt ska kunna jämföra offerter från flera aktörer.

https://tsgruppen.se

Tak & FasadTak och fasad – de essentiella delarna av en fastighet. Taken och fasaderna utgör den essentiella skorpan som omsluter fastigheten och som skyddar det som finns på insidan. Alltså måste de hålla högsta möjliga kvalitet för att stå emot väder, vind och andra yttre krafter. Dessutom ska de givetvis också vara behagliga att titta på. Vi på TS Gruppen är stolta över att arbeta med just tak och fasader och det är inom dessa områden som vi utför våra flesta och största arbeten. Vi arbetar med alltifrån nyproduktion och renoveringar till total- och utförandeentreprenader. Och med oss som din leverantör kan du vara säker på att alltid få rätt kvalité i rätt tid och för rätt pris.

TS GRUPPEN håller självklart tydlig kommunikation med beställaren och uppdaterar löpande om projektets framfart. Vid slutbesiktningen lämnar vi över alla nödvändiga garantier och kvalitetsdokument på utförd arbete.

Vi värdesätter vårt rykte högt och lämnar aldrig en missnöjd kund.

Tveka inte att kontakta oss för kostnadsfri konsultation och offert.

TS Gruppen

Skicka en förfrågan till

TS Gruppen

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Hur vill du bli kontaktad? (valfritt)
Adress (valfritt)
Rulla till toppen